[an error occurred while processing this directive]

Partner Schools

International Culinary Center

New York, USA

Award Winning Culinary School in NYC

양질의 요리 교육을 제공하는 것은 물론, ICC는 다양한 요리책을 출판한 것으로도 유명합니다. James Beard Award에서 2013년 수상한 The Fundamental Techniques of Italian Cuisine 뿐만 아니라, The Fundamental Techniques of Classic Bread Baking, The Fundamental Techniques of Pastry Arts, The Fundamental Techniques of Classic Cuisine 역시 2009년, 2010년에 수상에 성공하였습니다.

Quick Facts

유명 요식업계 졸업생으로는 Bobby Flay, Dan Barber, David Chang, Wylie Dufresne, 그리고 Christina Tosi 등이 있으며, Jacques Pepin, Jacques Torres, 등 역시 ICC의 인재입니다. 전세계 80여개국에 15,000여명의 졸업생들이 활발하게 활동하고 있습니다.

Diploma
Essay/Application/Letters of Recommendation/Official Test Scores/Transcripts/Resume/Financial Statement/Transfer Credits/Interview / M-1 VISA
Established
1984
School Type
Trade/Vocational
Students
Maximum 25 students per class
Tuition & Fees
$39,900 per Day Program / $32,500 per Night Program
Test Score
TOEFL (61) IELTS (5.0)
Acceptance Rate / Minimum GPA
100% / 2.0

Programs and Majors

  • 조리학 Professional Culinary Arts
  • 제빵학 Professional Pastry and Baking
  • 와인학 Professional Wine
  • 평생교육 Continuing Education
  • 아마추어 코스 Multi-day Amateur Courses